Hotel Keyforest Hokuto

Koshinetsu, Hokuto
Hotel Keyforest Hokuto Genel
Hotel Keyforest Hokuto Genel
Hotel Keyforest Hokuto Genel
Hotel Keyforest Hokuto Genel
Hotel Keyforest Hokuto Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Keyforest Hokuto
10248-16 Kobuchizawa Koshinetsu, Hokuto

Hokuto (Kobuchisawacho) bölgesindeki Hotel Keyforest Hokuto misafirlere Nakamura Keith Haring Koleksiyonu ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Fujimi Kogen Kayak Alanı le 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Suntory Viski Müzesi ile 9,5 km (5,9 mi) ve Yatsugatake Doğa ve Kültür Parkı ile 12,9 km (8 mi) mesafede.

Otelin restoranı Steakhouse Keyspring misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca ve açık tenis kortları eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 4 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Forest View)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x