Hotel KC City Centre

Jammu
Hotel KC City Centre Genel
Hotel KC City Centre Genel
Hotel KC City Centre Dış Mekan
Hotel KC City Centre Kahvaltı
Hotel KC City Centre Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel KC City Centre
Maharaja Gulab Singh Marg Raghunath Temple Area , Jammu

Hotel KC City Centre misafirlere Cammu merkezinde, Ranbireshwar Temple ve Raghunath Tapınağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Vaishno Devi Mandir Tapınağı ile 30,7 mi (49,4 km) ve Jammu Üniversitesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

World Cuisine yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 88 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. 40 inç düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Cammu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7500 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Junior
Junior Oda (Suite)
Room
Presidential Oda (Suite)
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit (Vivanta)
Room
Deluxe Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, Küvet (with Bathtub)
Room
Premium Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x