Hotel Karan Vilas

Agra
Hotel Karan Vilas Öne Çıkan Resim
Hotel Karan Vilas İç Mekan
Hotel Karan Vilas İç Mekan
Hotel Karan Vilas İç Mekan
Hotel Karan Vilas Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Hotel Karan Vilas
Opp. Hotel J. P. Palace, Fatehabad Road , Agra

Hotel Karan Vilas misafirlere Agra (Taj Ganj) bölgesinde, Tac Mahal ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Shah Burj ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cami ve Jawab ile 3,1 mi (4,9 km) ve Motilal Nehru Park ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman olan restoranı Sizzler misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır. Misafirler 100 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Presidential Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x