Hotel Kaprunerhof

Avusturya Alpleri, Kaprun
Hotel Kaprunerhof Genel
Hotel Kaprunerhof Genel
Hotel Kaprunerhof Genel
Hotel Kaprunerhof Genel
Hotel Kaprunerhof Genel
Image More +88 fotoğraf
Hotel Kaprunerhof
Schulstraße 21 Avusturya Alpleri, Kaprun

Kaprun bölgesindeki Hotel Kaprunerhof konaklamanızda, Kaprun Kayak Merkezi ve Kitzsteinhorn Alp Kayak Merkezi yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Zell Gölü ile 5,1 mi (8,2 km) ve Saalbach-Hinterglemm Kayak Merkezi ile 17,2 mi (27,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

33 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken kapalı havuz veya spa küveti gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x