Hotel Kapok Shenzhen Luohu

Pearl River Deltası, Shenzhen
Hotel Kapok Shenzhen Luohu Genel
Hotel Kapok Shenzhen Luohu Öne Çıkan Resim
Hotel Kapok Shenzhen Luohu Dış Mekan
Hotel Kapok Shenzhen Luohu Dış Mekan
Hotel Kapok Shenzhen Luohu Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Kapok Shenzhen Luohu
No. 1001 Bao'an Road, Luohu Pearl River Deltası, Shenzhen

Hotel Kapok Shenzhen Luohu misafirlere Shenzhen (Luohu) bölgesinde, The MixC Shopping Mall ve Luohu Ticaret Şehri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Huanggang Hudut Kapısı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Tai Po Eski Pazarı ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 166 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için video oyun konsolu ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Süit
Room
Business Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x