Hotel Kapitol

North Bohemia, Most
Hotel Kapitol Genel
Hotel Kapitol Genel
Hotel Kapitol Genel
Hotel Kapitol Genel
Hotel Kapitol Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel Kapitol
Jaroslava Pruchy 1915/24 North Bohemia, Most

Hotel Kapitol misafirlere Most merkezinde, Bakire Meryem'in Göğe Kabulü Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Hněvín Kalesi ile 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Osecký klášter ile 12 mi (19,3 km) ve Chomutov Hayvanat Bahçesi ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Good Gate yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 13 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Most bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Apart Daire
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Classic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x