Hotel Kapil

Kuzey Himalaya, Shimla
Hotel Kapil Öne Çıkan Resim
Hotel Kapil Dış Mekan
Hotel Kapil Dış Mekan
Hotel Kapil Dış Mekan
Hotel Kapil Oda Manzaraları
Image More +84 fotoğraf
Hotel Kapil
Bharari Road, Lakkar Bazar Kuzey Himalaya, Shimla

Hotel Kapil Shimla merkezinde, Lakkar Kapalı Çarşısı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Shimla Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kali Bari Temple ile 2,6 km (1,6 mil) ve Jakhu Tapınağı ile 4,7 km (2,9 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde 5 kat olan bir 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark mevcut.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Delüks
Delüks
Family
Family Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x