Hotel Kan Yeik Thar

Yangon Region
Hotel Kan Yeik Thar Genel
Hotel Kan Yeik Thar Genel
Hotel Kan Yeik Thar Genel
Hotel Kan Yeik Thar Öne Çıkan Resim
Hotel Kan Yeik Thar Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Kan Yeik Thar
No.4, Kan Yeik Thar Road Mayangone Township , Yangon Region

Hotel Kan Yeik Thar misafirlere Yangon (Mayangone) bölgesinde, National Museum ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Chaukhtatgyi Pagoda ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Myanmar Mücevher Müzesi ile 0,8 mi (1,4 km) ve Kaba Aye Pagoda ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Lotus Cafe restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x