Hotel Kaiserstuhl

Batı İsviçre, Lungern
Hotel Kaiserstuhl Genel
Hotel Kaiserstuhl Öne Çıkan Resim
Hotel Kaiserstuhl Dış Mekan
Hotel Kaiserstuhl Dış Mekan
Hotel Kaiserstuhl Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Kaiserstuhl
Brünigstrasse 232 Bürglen Batı İsviçre, Lungern

Hotel Kaiserstuhl konaklamanızda Lungern bölgesinde, Lake Lungern ile 0,1 km (0,1 mi) ve Freilichtmuseum Ballenberg ile 15,1 km (9,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Brienz Gölü ile 19,2 km (11,9 mil) ve Giessbach Şelaleleri ile 20,5 km (12,7 mil) mesafede.

Hotel Kaiserstuhl misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x