Hotel Kaimak Inn

Thrace, Aghios Athanasios
Hotel Kaimak Inn Genel
Hotel Kaimak Inn Genel
Hotel Kaimak Inn Genel
Hotel Kaimak Inn Genel
Hotel Kaimak Inn Genel
Image More +42 fotoğraf
Hotel Kaimak Inn
PALAIOS AGIOS ATHANASIOS Thrace, Aghios Athanasios

Edessa bölgesindeki Hotel Kaimak Inn konaklamanızda, Vegoritida Gölü ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Profitis Hilas ile 5,9 mi (9,5 km) ve Vora-Kaimaktsalan Kayak Merkezi ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Rosa Canina yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve ısıtmalı zemin olan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x