Hotel Kadamb Inn

Ahmedabad
Hotel Kadamb Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Kadamb Inn İç Mekan
Hotel Kadamb Inn İç Mekan
Hotel Kadamb Inn İç Mekan
Hotel Kadamb Inn Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Hotel Kadamb Inn
Ashram Road, NR City Gold Cinema Navrangpura , Ahmedabad

Hotel Kadamb Inn misafirlere Ahmedabad merkezinde, Namanand Maharaj Ashram ve Parimal Garden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ahmedabad Havaalanı Yolu ile 4,6 mi (7,4 km) ve Chimanlal Girdharlal Rd. ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 40 odamız vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda (AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x