Hotel Juan Carlos I

Villarrobledo
Hotel Juan Carlos I Genel
Hotel Juan Carlos I Genel
Hotel Juan Carlos I Genel
Hotel Juan Carlos I Genel
Hotel Juan Carlos I Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel Juan Carlos I
Plaza Ramon y Cajal, 22 , Villarrobledo

Villarrobledo bölgesindeki Hotel Juan Carlos I konaklamanızda, San Blas Kilisesi ve Ramon ve Cajal Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Plaza Constitucion ile 0,5 mi (0,8 km) ve Vinedos y Bodegas El Castillo ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 12.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x