Hotel José Régio

Portalegre
Hotel José Régio Genel
Hotel José Régio Genel
Hotel José Régio Genel
Hotel José Régio Genel
Hotel José Régio Genel
Image More +46 fotoğraf
Hotel José Régio
Largo António José Lourinho Nº 1,3 e 5 , Portalegre

Hotel José Régio size Portalegre merkezinde, Museu José Regio ile 3 dakika yürüyüş ve Castelo ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Portalegre Şatosu ile 0,5 mi (0,8 km) ve Catedral de Elvas ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 35 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Portalegre bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Single Use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x