Hotel Jona

Middle Dalmatia, Podstrana
Hotel Jona Genel
Hotel Jona Genel
Hotel Jona Öne Çıkan Resim
Hotel Jona Dış Mekan
Hotel Jona Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Jona
Grljevac 24 Middle Dalmatia, Podstrana

Podstrana bölgesindeki Hotel Jona konaklamanızda, Strozanac Port ve Strozanac Marina ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bacvice Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Split Riva ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

9 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x