Hotel Jardines de la Santa

Totana
Hotel Jardines de la Santa Genel
Hotel Jardines de la Santa Genel
Hotel Jardines de la Santa Genel
Hotel Jardines de la Santa Genel
Hotel Jardines de la Santa Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Hotel Jardines de la Santa
CARRETERA TOTANA- ALEDO KM 7 , Totana

Totana bölgesindeki Hotel Jardines de la Santa konaklamanızda, Sierra Espuna yakınında olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Los Banos Arkeoloji Müzesi ile 11,9 mi (19,2 km) ve Lorca Arkeoloji Müzesi ile 17,5 mi (28,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (salon)
Superior
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x