Hotel Jaragua

Orta Meksika, Boca del Rio
Hotel Jaragua Genel
Hotel Jaragua Genel
Hotel Jaragua Genel
Hotel Jaragua Öne Çıkan Resim
Hotel Jaragua Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Jaragua
Avenida Ruiz Cortines No. 2000 Fracc. Costa de Oro Orta Meksika, Boca del Rio

Boca del Rio bölgesindeki Hotel Jaragua misafirlere alışveriş bölgesinde, Museo Agustín Lara ve Sistema Arrecifal Veracruzano Ulusal Marin Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Veracruz Akvaryumu ile 3 mi (4,9 km) ve Veracruz Limanı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x