Hotel Jana

Prerov
Hotel Jana Genel
Hotel Jana Genel
Hotel Jana Genel
Hotel Jana Genel
Hotel Jana Genel
Image More +72 fotoğraf
Hotel Jana
Koliby 2 , Prerov

Prerov bölgesindeki Hotel Jana konaklamanızda, Helfstyn Castle ile 9,5 mi (15,4 km) ve Marian Veba Sütunu ile 15 mi (24,2 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Botanical Gardens ile 15,1 mi (24,4 km) ve Neptün Çeşmesi ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Garden Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

93 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz sauna ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premier Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x