Hotel Jaipur Ashok

Bani Park
Hotel Jaipur Ashok Genel
Hotel Jaipur Ashok Öne Çıkan Resim
Hotel Jaipur Ashok Dış Mekan
Hotel Jaipur Ashok Dış Mekan
Hotel Jaipur Ashok Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Jaipur Ashok
Jaisingh Circle, Bani Park , Bani Park

Hotel Jaipur Ashok misafirlere Jaipur (Bani Park) bölgesinde, Station Road ve Ajmer Yolu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hava Mahal ile 2,4 mi (3,8 km) ve Jal Mahal ile 5,4 mi (8,8 km) mesafede.

Aravali yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 97 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x