Hotel Jagdamba

Jammu & Kashmir Ski, Katra
Hotel Jagdamba Genel
Hotel Jagdamba Öne Çıkan Resim
Hotel Jagdamba Dış Mekan
Hotel Jagdamba İç Mekan
Hotel Jagdamba İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Jagdamba
Railway Station Road Katra, Vaishnodevi Jammu & Kashmir Ski, Katra

Katra bölgesindeki Hotel Jagdamba konaklamanızda, Krimchi Temples ve Raghunath Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Vaishno Devi Mandir Tapınağı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Shalimar Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Çin mutfağı sevenler için TIFFIN RESTAURANT restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 58 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Romantic
Romantic Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x