Hotel J Green Bay

Kuzeydoğu Wisconsin, Ashwaubenon
Hotel J Green Bay Genel
Hotel J Green Bay Genel
Hotel J Green Bay Genel
Hotel J Green Bay Genel
Hotel J Green Bay Genel
Image More +49 fotoğraf
Hotel J Green Bay
2620 S. Packerland Dr Kuzeydoğu Wisconsin, Ashwaubenon

Hotel J Green Bay misafirlere Green Bay bölgesinde, havaalanı yakınında, Oneida Casino Kumarhanesi ve Northeast Wisconsin Technical College 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lambeau Alanı ile 3,3 mi (5,4 km) ve Resch Center ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 103 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi vardır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler ücretsiz kumarhane gidiş geliş servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x