Hotel Izgrev Spa & Aqua Park

Struga
Hotel Izgrev Spa & Aqua Park Genel
Hotel Izgrev Spa & Aqua Park Genel
Hotel Izgrev Spa & Aqua Park Öne Çıkan Resim
Hotel Izgrev Spa & Aqua Park Dış Mekan
Hotel Izgrev Spa & Aqua Park Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Hotel Izgrev Spa & Aqua Park
Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen , Struga

Hotel Izgrev Spa & Aqua Park misafirlere Struga bölgesinde, denize sıfır, Natural and Cultural Heritage of the Ohrid region ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ohrid Gölü ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Lin Mozaikleri ile 11,4 mi (18,3 km) ve Činar ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 207 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra ücretsiz su parkı ve sağlık kulübü dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Struga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10763 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Junior Dört Kişilik Oda, Göl Manzaralı, Göl Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x