Hotel International

Rimini Coast, Gabicce Mare
Hotel International Genel
Hotel International Genel
Hotel International Öne Çıkan Resim
Hotel International Dış Mekan
Hotel International Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel International
Via Veneto 165 Rimini Coast, Gabicce Mare

Hotel International misafirlere Gabicce Mare bölgesinde, plajda, San Bartolo Ulusal Parkı ve Marina di Cattolica ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5,7 mi (9,2 km) ve Rimini Plajı ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Yemek servisi için otelin denize sıfır restoranı ideal, ayrıca isteyenler için oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

45 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x