Hotel Inn Tawang

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Inn Tawang Genel
Hotel Inn Tawang Öne Çıkan Resim
Hotel Inn Tawang Dış Mekan
Hotel Inn Tawang Dış Mekan
Hotel Inn Tawang Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Hotel Inn Tawang
8A/32, W.E.A.,Channa Market Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Inn Tawang misafirlere Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesinde, BLK Super İhtisas Hastanesi ve Rajendra Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 3,5 mi (5,7 km) ve Chandni Chowk ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x