Hotel Inn Sakata

Tohoku, Sakata
Hotel Inn Sakata Genel
Hotel Inn Sakata Öne Çıkan Resim
Hotel Inn Sakata Yerinde Yemek
Hotel Inn Sakata Spa
Hotel Inn Sakata Lobi
Image More +3 fotoğraf
Hotel Inn Sakata
650-4, Akiho-cho Tohoku, Sakata

Sakata bölgesindeki Hotel Inn Sakata konaklamanızda Homma Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Sakata Kent Sanat Müzesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Shonai Pirinç Müzesi ile 2,5 mi (4 km) ve Kyu Abumiya ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Hotel Inn Sakata misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 185 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x