Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo

Chartres
Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo Genel
Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo Öne Çıkan Resim
Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo Dış Mekan
Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo İç Mekan
Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo
9 rue Charles Coulomb Zone Activite Arago , Chartres

Chartres bölgesindeki Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo konaklamanızda, La Maison Picassiette Müzesi ve Église St-Pierre ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Prow-Shaped House ile 1,9 mi (3 km) ve Escalier de la Reine Berthe ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Hôtel Inn Design Chartres Resto Novo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Chartres bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 20 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x