Hotel Infinity

Maua
Hotel Infinity Genel
Hotel Infinity Öne Çıkan Resim
Hotel Infinity Dış Mekan
Hotel Infinity Dış Mekan
Hotel Infinity İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Infinity
Avenida Papa João XXIII 2009A Loteamento Industrial Coral , Maua

Maua bölgesindeki Hotel Infinity misafirlere iş merkezinde, Barao de Maua Tarih Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bruno Jose Daniel Stadium ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Corinthians Arena ile 12,6 mi (20,2 km) ve Aricanduva Alışveriş Merkezi ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Hotel Infinity misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Maua bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 506 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x