Hotel Indah Palace Solo

Surakarta
Hotel Indah Palace Solo Genel
Hotel Indah Palace Solo Genel
Hotel Indah Palace Solo Genel
Hotel Indah Palace Solo Genel
Hotel Indah Palace Solo Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Hotel Indah Palace Solo
Jl. Veteran 284 , Surakarta

Hotel Indah Palace Solo misafirlere Surakarta merkezinde, Danar Hadi ve Keprabon Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sriwedari Amusement Park ile 0,9 mi (1,5 km) ve Radya Pustaka Museum ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Putri Solo yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Business Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x