Hotel Impresja

Kashubia, Gdansk
Hotel Impresja Genel
Hotel Impresja Öne Çıkan Resim
Hotel Impresja Dış Mekan
Hotel Impresja Dış Mekan
Hotel Impresja Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Impresja
Tuwima 12 Kashubia, Gdansk

Hotel Impresja konaklamanızda Gdańsk merkezinde, Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ve St. Mary Kilisesi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Neptune's Fountain (Neptün Çeşmesi) ile 3,8 km (2,3 mil) ve Gdańsk Ana Belediye Binası ile 3,8 km (2,3 mil) mesafede.

Yemek servisi için Impresja ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 58 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Gdańsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x