Hotel Imperiale

Rimini Coast, Rimini
Hotel Imperiale Genel
Hotel Imperiale Genel
Hotel Imperiale Genel
Hotel Imperiale Genel
Hotel Imperiale Genel
Image More +92 fotoğraf
Hotel Imperiale
Viale Vespucci, 16 Rimini Coast, Rimini

Hotel Imperiale konaklamanızda, Rimini merkezinde, Viale Vespucci yakınında ve Rimini Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Viale Regina Elena ile 0,9 km ve Rimini Dönme Dolabı ile 1,1 km mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan PANORAMA yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 78 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Rimini bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9268 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Balkon
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Executive
Executive Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Room
Superior Oda, Balkon
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x