Hotel ILUNION Islantilla

Batı Endülüs, Islantilla
Hotel ILUNION Islantilla Genel
Hotel ILUNION Islantilla Genel
Hotel ILUNION Islantilla Genel
Hotel ILUNION Islantilla Genel
Hotel ILUNION Islantilla Genel
Image More +72 fotoğraf
Hotel ILUNION Islantilla
Avenida de Islantilla, s/n Urbanizacion Islantilla Batı Endülüs, Islantilla

Hotel ILUNION Islantilla misafirlere İsla Cristina bölgesinde, plajda, Islantilla Alışveriş Merkezi ve Spa Confort yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Playa de Islantilla ile 0,4 mi (0,6 km) ve La Antilla Plajı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı Main Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 344 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. İsla Cristina bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 14639 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Pet Friendly)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x