Hotel Ilhabela

Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista
Hotel Ilhabela Genel
Hotel Ilhabela Genel
Hotel Ilhabela Genel
Hotel Ilhabela Öne Çıkan Resim
Hotel Ilhabela Dış Mekan
Image More +110 fotoğraf
Hotel Ilhabela
Av. Pedro Paula de Moraes, 151 Saco da Capela Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista

Hotel Ilhabela misafirlere Ilhabela bölgesinde, plajda, Cel. Juliao Meydanı ve Igreja Matriz em Ilhabela Plaza Bölge Kilisesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Saco da Capela Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Pequea Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 47 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

VIP
VIP
Suite
Suite Luxo
Quarto
Quarto standard, Piso térreo
Luxo
Luxo Premier
Super
Super luxo Conjugado com Hidromassagem
Room
Standard Süit (Superior)
Room
Suite Luxo com Hidromassagem
Room
Luxo Conjugado
Room
Standard Superior Conjugado

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x