Hotel Il Perugino

Apennine Mountains, Ellera
Hotel Il Perugino Genel
Hotel Il Perugino Genel
Hotel Il Perugino Genel
Hotel Il Perugino Öne Çıkan Resim
Hotel Il Perugino Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Il Perugino
Via Antonio Gramsci, 157 Apennine Mountains, Ellera

Corciano bölgesindeki Hotel Il Perugino konaklamanızda, Perugia Golf Kulübü ve Ipogeo Di S. Manno ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Trasimeno Gölü ile 9,5 mi (15,3 km) ve Citta della Domenica Doğa Parkı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Hotel Il Perugino misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Corciano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x