Hotel Idou Tiznit

Guelmim-es Semara, Tiznit
Hotel Idou Tiznit Genel
Hotel Idou Tiznit Genel
Hotel Idou Tiznit Genel
Hotel Idou Tiznit Genel
Hotel Idou Tiznit Öne Çıkan Resim
Image More +86 fotoğraf
Hotel Idou Tiznit
Avenue Hassan II Guelmim-es Semara, Tiznit

Hotel Idou Tiznit konaklamanızda Tiznit merkezinde, Prens Moulay Abdallah Bahçesi ve Ulu Cami ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Yusuf bin Taşfin Barajı ile 32 km (19,9 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Issouder ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 93 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x