Hotel Icon

Chandigarh
Hotel Icon Genel
Hotel Icon Genel
Hotel Icon Genel
Hotel Icon Genel
Hotel Icon Genel
Image More +46 fotoğraf
Hotel Icon
SCO - 58-61 Sector - 8C Madhya Marg , Chandigarh

Chandigarh bölgesindeki Hotel Icon misafirlere 17. Sektör ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve National Gallery of Portraits ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Rock Garden (Kaya Bahçesi) ile 2,3 km (1,4 mi) ve Sukhna Gölü ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Hibachi yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 20 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası
Room
Club Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x