Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie

Languedoc Sahili, Montpellier
Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie Genel
Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie Genel
Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie Genel
Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie Öne Çıkan Resim
Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie
6 Rue Baudin Languedoc Sahili, Montpellier

Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie misafirlere Montpellier merkezinde, Polygone Alışveriş Merkezi ve Komedi Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Le Triangle Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) ve Corum Kongre Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 76 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Montpellier bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Süit, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x