Hotel ibis Oujda

Oujda
Hotel ibis Oujda Genel
Hotel ibis Oujda Genel
Hotel ibis Oujda Genel
Hotel ibis Oujda Genel
Hotel ibis Oujda Genel
Image More +88 fotoğraf
Hotel ibis Oujda
Bd Abdellah Chefchaouni Place de la Gare , Oujda

Hotel ibis Oujda misafirlere Oujda merkezinde, Saint Louis Kilisesi ve Lalla Meriem Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Al Farabi Hastanesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Central Oujda ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için La Table restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

74 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x