Hotel I Colori

Carbonia-ıglesias, Sant'Antioco
Hotel I Colori Genel
Hotel I Colori Öne Çıkan Resim
Hotel I Colori Dış Mekan
Hotel I Colori Kahvaltı
Hotel I Colori Kahvaltı
Image More +56 fotoğraf
Hotel I Colori
Via Nazionale 89 Carbonia-ıglesias, Sant'Antioco

Sant'Antioco bölgesindeki Hotel I Colori misafirlere Yeraltı Köyü ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Le Saline Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Maladroxia Plajı ile 8,3 km (5,1 mil) ve Cala Sapone ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x