Hotel Humlerhof

Gries am Brenner
Hotel Humlerhof Öne Çıkan Resim
Hotel Humlerhof Dış Mekan
Hotel Humlerhof İç Mekan
Hotel Humlerhof Kahvaltı
Hotel Humlerhof Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Hotel Humlerhof
Nösslach 483 , Gries am Brenner

Gries am Brenner bölgesindeki Hotel Humlerhof konaklamanızda, Wipptal (Wipp Vadisi) yakınında ve Bergeralm Kayak Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Brenner Pass (Brenner Geçidi) ile 7,9 mi (12,8 km) ve Alfons Graber Müzesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Gasthaus Humlerhof ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x