Hotel Hue Loft

Incheon
Hotel Hue Loft Genel
Hotel Hue Loft Genel
Hotel Hue Loft Genel
Hotel Hue Loft Genel
Hotel Hue Loft Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
Hotel Hue Loft
51-29, Masiran-ro, Jung-gu , Incheon

Hotel Hue Loft misafirlere Incheon (Jung-gu) bölgesinde, Marsiran Plajı yakınında ve Geuppo Plajı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Silmido Adası ile 2 km (1,2 mi) ve Eulwangri Plajı ile 5,7 km (3,6 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 32 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Family Deluxe)
Room
Family Oda
Room
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x