Hotel Houston

Etruscan Sahili, Livorno
Hotel Houston Öne Çıkan Resim
Hotel Houston Dış Mekan
Hotel Houston Dış Mekan
Hotel Houston İç Mekan
Hotel Houston İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Houston
Viale Francesco Petrarca, 134 Etruscan Sahili, Livorno

Hotel Houston misafirlere Livorno merkezinde, Chiesa di Santa Maria del Soccorso ve Parco Pertini ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Livorno Limanı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Museo di Storia Naturale del Mediterraneo ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x