Hotel Holiday Park

Rimini Coast, Bordonchio
Hotel Holiday Park Genel
Hotel Holiday Park Genel
Hotel Holiday Park Genel
Hotel Holiday Park Genel
Hotel Holiday Park Genel
Image More +27 fotoğraf
Hotel Holiday Park
Via Alfonso Pinzon 220 Rimini Coast, Bordonchio

Bellaria-Igea Marina (Igea) bölgesindeki Hotel Holiday Park misafirlere Parco del Gelso ve Polo Est ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Minyatür İtalya ile 4,4 mi (7,1 km) ve Fiera di Rimini ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Hotel Holiday Park misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x