Hotel Hohenwart

Etschtal, Italian Alps
Hotel Hohenwart Genel
Hotel Hohenwart Genel
Hotel Hohenwart Genel
Hotel Hohenwart Genel
Hotel Hohenwart Genel
Image More +66 fotoğraf
Hotel Hohenwart
Verdinserstr. 5 Etschtal, Italian Alps

Schenna bölgesindeki Hotel Hohenwart misafirlere dağda, Merano 2000 Teleferiği ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Merano Termali ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Trauttmansdorff Kalesi Bahçeleri ile 3,5 km ve Kurhaus ile 4,6 km mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Restaurant Hohenwart ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

93 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x