Hotel Hippocampus

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Kotor
Hotel Hippocampus Genel
Hotel Hippocampus Genel
Hotel Hippocampus Genel
Hotel Hippocampus Öne Çıkan Resim
Hotel Hippocampus Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hotel Hippocampus
Stari Grad 489 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Kotor

Hotel Hippocampus konaklamanızda, Kotor merkezinde, Clock Tower yakınında ve Kotor Körfezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kotor Eski Şehir Duvarları ile 0,4 km ve Porto Montenegro ile 11,5 km mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kotor bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
King
King Suite with Balcony
Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, 2 Banyolu
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x