Hotel Himalaya Skardu

Skardu
Hotel Himalaya Skardu Öne Çıkan Resim
Hotel Himalaya Skardu Dış Mekan
Hotel Himalaya Skardu Dış Mekan
Hotel Himalaya Skardu Yerinde Yemek
Hotel Himalaya Skardu Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +7 fotoğraf
Hotel Himalaya Skardu
Skardu, Gilgit, Baltistan , Skardu

Skardu bölgesindeki Hotel Himalaya Skardu konaklamanızda, İtalyan K2 Müzesi ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Qatal Gah ile 4,6 mi (7,4 km) ve Skardu Kalesi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 16 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere piknik alanı, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Junior Süit, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x