Hotel Hemelhuys

Hasselt
Hotel Hemelhuys Genel
Hotel Hemelhuys Öne Çıkan Resim
Hotel Hemelhuys Dış Mekan
Hotel Hemelhuys İç Mekan
Hotel Hemelhuys İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Hemelhuys
15 Hemelrijk , Hasselt

Hotel Hemelhuys misafirlere Hasselt merkezinde, Z33 Sanat Müzesi ve Hasselt Pazar Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zolder Yarış Pisti ile 12,6 mi (20,3 km) ve Ulusal Jenever Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x