Hotel Hari Piorko

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Hotel Hari Piorko Genel
Hotel Hari Piorko Öne Çıkan Resim
Hotel Hari Piorko Dış Mekan
Hotel Hari Piorko Kahvaltı
Hotel Hari Piorko Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Hotel Hari Piorko
4775, Main Bazar, Near 6 Tooti Chowk Paharganj Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Hotel Hari Piorko misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Lady Hardinge Tıp Okulu ve Gole Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Hindistan Kapısı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Fire and Ice Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 130 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Room
Room
Deluxe Room with Fish Aquarium
Room
Suite Room With Bathtub
Room
Suite Room
Room
Family Oda (2 Rooms with 1 Washroom)
Room
Gold Compact Room
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x