Hotel Hany

Daejeon
Hotel Hany Öne Çıkan Resim
Hotel Hany Dış Mekan
Hotel Hany Dış Mekan
Hotel Hany Dış Mekan
Hotel Hany İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Hany
88-16 Wolpyeongbuk-ro , Daejeon

Hotel Hany misafirlere Daejeon merkezinde, Kore Yüksek Bilim ve Teknoloji Enstitüsü (KAIST) ve Ulusal Bilim Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Expo Park ile 1,6 mi (2,5 km) ve Daejeon Kültür ve Sanat Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Motelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otomatik satış makinesi ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır. 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x