Hotel Gromada Pila

Pila
Hotel Gromada Pila Genel
Hotel Gromada Pila Genel
Hotel Gromada Pila Genel
Hotel Gromada Pila Genel
Hotel Gromada Pila Genel
Image More +61 fotoğraf
Hotel Gromada Pila
Piastów 15 , Pila

Pila bölgesindeki Hotel Gromada Pila konaklamanızda, Island Park ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Staszica Müzesi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel St. Anthony Kilisesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve St Barbra Kilisesi ile 24,7 mi (39,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

212 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Comfort
Comfort Apart Daire
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x