Hotel Greinwald

Allgaeu (bölge), Marktoberdorf
Hotel Greinwald Öne Çıkan Resim
Hotel Greinwald Dış Mekan
Hotel Greinwald İç Mekan
Hotel Greinwald İç Mekan
Hotel Greinwald Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Hotel Greinwald
Georg-Fischer-Str. 22 Allgaeu (bölge), Marktoberdorf

Marktoberdorf bölgesindeki Hotel Greinwald konaklamanızda, Neuschwanstein Şatosu ile 21,2 mi (34,2 km) ve Forggensee ile 12 mi (19,3 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Tannheimer Tal Vadisi ile 25,6 mi (41,3 km) ve Hopfensee Gölü ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için Café Greinwald restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x