Hotel Green Star

Noida
Hotel Green Star Öne Çıkan Resim
Hotel Green Star Yerinde Yemek
Hotel Green Star Banyo Tipleri
Hotel Green Star Banyo Tipleri
Hotel Green Star Lobi
Image More +6 fotoğraf
Hotel Green Star
Hotel Green View Palace Near Indus Valley Public School , Noida

Noida bölgesindeki Hotel Green Star konaklamanızda Noida ISKCON Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Shipra Mall Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 7,9 mi (12,7 km) ve Cuma Mescidi ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için LED televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x